9/9

Чеський бісер PRECIOSA

09/13/2016
Віталій Грибинюк
Чеський бісер PRECIOSA

Найпопулярніші виробник бісеру знаходяться у Чехії, Китаї, Японії. Природно, у кожного з них є свої переваги і недоліки, наприклад, Китайський бісер страждає своїм калібруванням і однорідністю кольору від партії до партії, але виграє в ціні, а ось Японський виробник бісеру має відмінне калібрування і однорідний колір, але він значно дорогий. Але є золота середина - це Чеський результат від заводу preciosa, який має відмінне калібрування і однорідність кольору намистини, яку завжди можна підкупити для вашого шедевра, і він не відрізнятиметься від попередника.

Preciosa (пресіозу)- давно полюбився Українським вишивальницям, і його з особливим задоволенням використовують для вишивки картин, схем та виготовлення таких виробів як брошка, браслет, фенічка, квіти, прикраси, картини, декор для дому та одягу. А велика карта кольорів та відтінків дозволить втілити ваш шедевр.

Купити бісер PRECIOSA у Києві з відправкою по Україні з підбіркою до вашої картини в інтернет-магазині MONY. Підібрати бісер у нашому каталозі можна тут, а також завантажити карту кольорів.